Usb Bellekten Windows 8 Kurulum Nasıl Yapılır

0
1106

Son zamanlarda DVD-CD gibi ürünlerin kullanılmaması ve yerini Usb belleklere bıraktıklarınız görebiliyoruz.Yani neredeyse herkesin birkaç tane usb belleği bulunmaktadır.Daha önceden windows kurulumları için DVD-CD kullanılmaktaydı.Artık Usb bellekler sayesinde windows kurulumları yapılmaktadır.Sadece birkaç program yardımıyla kurulumu bilgisayarınıza işletim sisteminizi kurabilirsiniz.

Kurulum dosyalarını USB belleğinize atmanızda yardımcı olacak program ise Windows USB/DVD Download Tool isimli bir programdır.

windows8-usb-kurulum

yukarıdaki işlemde iso dosyanız neredeyse orayı kaynak göstererek işlem yapmanız gerekiyor.Buradan Brose seçeneği ile iso dosyanızı belirtiniz ve next olarak ilerleyiniz.Daha sonra ise karşınıza gelen seçenekten USB Device olarak tıkladığınızda ise USB belleğinizi göstermeniz gerekmektedir.

2

Bilgisayarınızın USB bölümlerine taktığınız bir Flash diskiniz varsa program bunu görecektir ve işleme başlayabilirsiniz.
usb-windows8

Son işlem olarakda usb belleğe windows 8 kurulum dosyalarını atmasınız bekliyoruz.10-15 dakida gibi bir süre sonra işlem bitecektir ve bilgisayarınıza windows 8 kurmaya başlayabilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid İçin Video İzleme Programları
Sonraki İçerikNokia Lumia Güncelleme Kontrolü Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz