Microsoft Windows Phone 7 çıkıyor

0
949

Artık çıkmasına sayılı günler kalan Windows telefonlar merakla bekleniyor.

Akıllı cep telefonu pazarında süren işletim sistemi savaşında saheneye Microsoft’un son kozu Windows Phone 7 çıkmak üzere. Bu işletim sistemini kullanan telefonlar da Windows telefon olarak anılacak.

Apple’ın iPhone 4 ile birlikte çıkardığı iOS 4 işletim sistemi ve gün geçtikçe popülerleşen Andoid işletim sisteminin dışında bir seçenek isteyenler için Windows Phone 7 yüklü telefonlar çok kısa bir süre sonra piyasada olacak. Öte yandan Samsung da kendi işletim sistemi Bada’yı geliştirmeyi sürdürüyor. Aynı şekilde Nokia da kendi işletim sistemi Symbian’ı desteklemeye devam ederken RIM de BlackBerry OS üzerinde ilerlemeye devam ediyor.

Şimdiye kadar akıllı cep telefonarı için çıkardığı işletim sistemleri pek beğenilmeyen ve yoğun eleştiri alan Microsoft bu kez bir devrim yapmanın peşinde. Windows Phone 7’yi bugüne kadar sır gibi saklayan Microsoft’un ilk olrak HTC, LG ve Samsung’dan birer model ile piyasaya giriş yapması bekleniyor.

Yeni Windows Phone 7 yüklü telefonların resmi duyurusunun ise 11 Ekim’de yapılması bekleniyor

Önceki İçerikEzelde 8 nasıl öldürüldü?
Sonraki İçerik2010 CeBIT Bilişim Eurasia başlıyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz