İnternetsiz Whatsapp Nasıl Kullanılır

2
2889

İnternetsiz Whatsapp Nasıl Kullanılır
WhatsApp Messenger, Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilen bir mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaş ve ailenizle mesajlaşabilmeniz veya onları arayabilmeniz için telefonunuzun İnternet bağlantısını (4G/3G/2G/EDGE veya mümkün olduğunda Wi-Fi) kullanır. Mesaj, sesli arama, fotoğraf, video, belge ve Sesli Mesaj gönderip alabilmek için SMS’ten WhatsApp’a geçiş yapın.
Piyasada LINE, WeChat, Viber, Tango, BiP Messenger gibi güçlü rakipleri olmasına karşın, sürekli olarak güncellenmesi ve sahip olduğu özellikler arasına yenilerini eklemesi nedeniyle zirvedeki yerini kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor.
Çapraz platform desteği sayesinde iOS, Windows Phone, Windows ve hatta tarayıcılarınız üzerinde bile kullanabildiğiniz WhatsApp, bu sayede çevrenizdeki insanlar hangi mobil cihazı kullanıyor olurlarsa olsunlar, onlarla kolayca etkileşim halinde kalmanıza da olanak sağlıyor.Aşağıdaki ayarları android telefonunuzdan yaparak İnternetsiz Whatsapp kullanabilirsiniz.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Developer: WhatsApp LLC
Price: Free

Aşağıda da görebileceğiniz üzere, sahip olduğu birçok gelişmiş özelliği ile bir mesajlaşma uygulamasında aradığınız her tür yeniliği sizlere sunan uygulama, şimdiye kadar henüz kullanmadıysanız mutlaka denemeniz gereken mobil uygulamaların başında yer alıyor.
Hala Android cihazlarınız üzerine indirmediyseniz, indirme menüsünde yer alan; WhatsApp İndir, WhatsApp APK veya WhatsApp BETA APK bağlantıları yardımıyla uygulamanın ihtiyaç duyduğunuz sürümünü kolayca indirerek, ücretsiz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

İnternetsiz Whatsapp Ayarları

1- İnternetsiz WhatsApp kullanabilmek için bir takım ayarlar yapmak gerekiyor.
2- Ancak internetsiz WhatsApp şimdilik sadece Android cihazlarda çalışıyor.
3- İşte internetsiz WhatsApp için adım adım yapmanız gerekenler…
4- Android cihazınızdan Ayarlar>Bağlantılar>Mobil Ağlar bölümüne girin.
5- Mobil Ağlar bölümünden ise Erişim Noktası Adları seçeneğine tıklayın.
6- Erişim Noktası Adları ekranında sağ üst bölümde yer alan “ekle” seçeneğine tıklayın
7- Açılan ekranı aşağıdaki bilgilere göre doldurun
8- İsim: WhatsApp APN: internet Proxy: 127.0.0.01 Bağlantı noktası: 8080
9- Bu işlemleri yaptıktan sonra profili kaydedin ve Erişim Noktası Adları bölümünden WhatsApp’ı seçin.
10-iOS’ta ise ayarlar bölümünün kısıtlı olmasından dolayı proxy ve port değişimi yapılamadığını belirtelim. Bu işlemi yaptıktan sonra telefon 4G bağlantısında kalmaya devam ediyor, ancak GSM şirketi internet harcamanızı size yansıtmıyor. Normal ayarlara döndüğünüzde ise bu süreçteki internet kullanımınız tek seferde size yansıtılıyor.

Önceki İçerikSamsung Galaxy J7 Prime Ekran Görüntüsü Alma
Sonraki İçerikiPhone ipsw Dosyası İndirme ve Yükleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz